Många ord!

Då har helgen förflutit lugnt och stilla. Lördagen blev inte mycket gjort eller också blev det det, åter står att se när det här är färdigskrivet.
 
Började som vanligt med en hundpromenad i Norra Gattet i blåsten, sten/jordätaren han får nu gå i koppel för att inte komma för långt efter. Där ute är det bra att vi håller ihop i flocken för just den dagen kom det en örn flygande och vi ser de titt som tätt. De andra höll god fart över klapperstenarna, även super Tanten.
 
Väl hemkomna så började att skriva om mitt liv Smiley Faces, tankar, känslor, upplevelser mm. och många ord lär det bli innan jag är klar. Bitvis är det jobbiga saker som kommer men även roliga och fina minnen bubblar upp. tur är väl det för annars hade det nog blivit för tungt att skriva. Det här projektet lär ju ta sin lilla tid och inte vet jag vad det skall vara till heller men det är ju ett sätta att bearbeta livet. 
 
Frågande J + J när vi skulle äta och kl.15.00, båda lördag och söndag var bra mattider. Beror nog när man går upp ur lopplådan.
 
I söndags så var jag och simmade i badhuset med bästa Inger och Pelle, medan Janne var på sjöräddningen och hade lite övning. Och innan det så han vi med en promenad i skogen med fågelsång. Det märks verkligen att det är vår i luften.
 
Sen har det varit halva jobbardagar med en hel del kontors arb men även plockat undan ljusslingan som var under jul. Det hade även blåst ner en hel del kvistar på planen som blev bortstädade.
 
Snart är det tid för dagens sista promenad med gänget. Så ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0