Kallt, kallt och kallt.

Någon har startat en jätte fläkt som nu blåsigt på från Baltikum i ett antal veckor. Det trycker på ytterdörren så att man knappt kan få upp den och när man väl lyckas trycka upp den, ja då far den iväg med en smäll rakt in i trappräcket, för det går inte att hålla den.
Igår kväll när jag var ute med hundarna så höll Tobbe på att låsa bort. Vi gick på Strandvägen utåt från färjan i motvinden, när vinden fick tagit Tobbe och han flög ut i kopplets längd en bit från marken i sidled. Tur han hade koppel på sig för annars så hade han blåst bort.
 
Mer hände igår och det var lagen om dagens jävlighet för hela pedalstället (kopplingen gick i botten) på fina bilen brast när vi skulle ut med hundarna på morgonen. Det blev ingen morgonpromenad där vi tänkt oss utan en lite närmare och bilen, ja den hamnade på verkstad och blir förhoppnings vis lagad till nästa vecka.
 
Som tur är så har nu J en liten Toyota Starlet
och de kommer hem till helgen, när det blir några kor igen. Lite långt att åka cykel i blåsten och bussen går ju inte på de tiderna.
 
Grabbarna grus de har det lite jobbigt nu, vi tror att det är flera snygga tikar som löper för Tanten sätter sig över löp kiss fläckar, vilket gör att hon luktar löptik fast hon inte kan löpa (är kastrerad). Men Grabbarna tror att det är hon och uppvaktar henne flitigt men hon bara blänger och någon enstaka gång fräser ifrån. Märks att min Tant börjar bli gammal.
 
I kväll väntar 1 timme i simhallen med dämpad belysning och musik. Det är bara så skönt, fast mindre skönt att gå hem sen. Men det får fixa sig det också, bara att klä på sig. Resten av dagarna bra går i varandra och rullar på, utan att det är några större händelser.
 
Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0